Shitet PROGRAM BARI/ PIZZERIE TAXI.

-Programi monitoron aktivitetin e perditshem te biznesit tuaj.
-Mundeson menaxhimin e porosive te klienteve si edhe printimin e fatures, e cila i jepet klientit.
-Ruan 100% te dhenat ne server.
-I lehte per t'u perdorur nga te gjithe.
-Mirembajtje dhe azhornim i vazhdueshem i programit.

Cmimet me te leverdisshme ne treg.
Per me shume kontaktoni ne:
Cel:
+355694737093
Website personal: www.besmirshehu.com
Cel. : +355694737093