kontakt

Rreth nesh

njoftime.com është një platformë e hapur në qershor 2004,
në të cilën mund të publikosh oferta ose të kërkosh:
artikuj, mallra, shërbime
por edhe njoftime apo shpallje për aktivitete kulturore,
evenimente tregtare, panaire, ekspozita.. etj.

Me mbi + 1.000.000 përdorues dhe e ndarë në rubrika te veçanta si:
tregu i punës
tregu i makinave
tregu elektronik
tregu i shtëpive (pasuri te paluajtshme)
tregu i shërbimeve .... apo Adresari i biznesit

.......por edhe sipas rajoneve dhe qyteteve si nga
Shqipëria ashtu edhe nga Kosova e Mali i zi,
nga Maqedonia apo Diaspora.....
njoftime.com ofron një alternativë për zgjerimin e tregut oferte - kërkesë.
(...këtu edhe më shumë mbi historikun)

Kuptohet që kjo iniciativë, ka nevojë per mbështetje dhe bashkpunëtorë,
specialistë nga fusha dhe rajone të ndryshme.

Nëse sheh interes tek ky projekt,
je i mirëseardhur ne grupin e punës…

Vërejtjet dhe sygjerimet janë të mirëpritura!

kontakti / Support

  Filiali Tiranë - Albania

njoftime.com & Market Consulting - MC sh.p.k.

Rr. Muhamet Gjollesha AL - Tiranë
Cel: +355 (0) 69 33 27 078
Cel: +355 (0) 69 29 07 920
marketing@njoftime.com
skype ID: beni_njoftime.com

  Filiali Gjermani

Rezart Mako

Friedenheimer Str. 16
D-80687 München
Cel: +49 (0) 172 8506540
stafi@njoftime.com
skype ID: rezartmako


Ing. Arben Moko

Flemischweg 5 a
D-80689 München
Cel: +49 (0)172 8506540
beni@njoftime.com
skype ID: beni_njoftime.com


Dipl. Math. Kledia Kumbaro

Friedenheimer Str. 16
D-80687 München
Cel: +49 (0)172 8506540
kledia@njoftime.com


  Filiali Itali

Carmela Pelegrino

Via Idrusa nr. 50
I-73028 Otranto
Cel: +39 (0) 3276119761
italia@njoftime.com


  Filiali Greqi

Joana Athine

greqia@njoftime.com


  Filiali Shkodër

Gëzim Skuka

Kompleksi "Bexhisteni" (tek Reklama Terroti)
Lagjia: Liria, AL - Shkodër
Cel: +355 (0) 692073517
Cel: +355 (0) 662411257
shkodra@njoftime.com
www.njoftime.com/shkodra


  Filiali Gjirokastër

Aristotel Petro

AlpoMedia
Lagja Varrosh, Rr. Harillaq Liti, AL - Gjirokastër
gjirokaster@njoftime.com
www.alpomedia.com


Pagesat - [payment details]

Ky sistem mirëmbahet dhe marketohet nga subjekti:

Market Consulting - MC sh.p.k.
Rr. Muhamet Gjollesha, Tiranë - Albania
NIPT (NUIS) L42312015U

Banka Raiffeisen Bank SHA
Konto (Nr.Llogarisë në Euro): 0011083277
IBAN: AL40202110370000000011083277

Konto (Nr.Llogarisë në Lek): 0001083277
IBAN: AL55202110370000000001083277
SWIFT: SGSBALTX

Pagesa Online   Paypal

Partnerët tanë

Tregu gjerman i makinave autoscout24
Partner me njoftime.com nga viti 2004
është sistemi dhe databaza me e madhe në internet për tregun e makinave në Gjermani dhe Europe. Aty mund të gjeni shume kollaj Vetura, Kamiona, Motora direkt nga tregu gjerman. Mundësi kërkimi edhe në gjuhët anglisht, italisht etj..