Kerkohet Java Developer (Senior) me kohe te plote.
Personat e interesuar duhet te kene eksperience ne 'Java enterprise 7' dhe 'google application engine in java'.

Njohurite e meposhtme perbejne avantazh :
- Sisteme operative Linux
- Git flow
- MantisBT
- Eclipse
- Tomcat
- Apache
- Php
- pair programming
- test driven development
- aftesi pune ne grup
- aftesi ne dokumentim

Puna zhvillohet online (home work).
Gjuha Italiane ose Angleze perbejne avantazh.
Pagesa e kenaqshme dhe me kontrate afatgjate pune.

Te interesuarit mund te kontaktojne ne adresen : testlead@evolutiontravel.it

Cel. : 0693369539

AplikoWhatsApp