Pershkrimi i punes

Nen supervizimin e Supervizorit te Sektorit te Planifikimit dhe kontrollit te Rrjetit Fizik, do te marr pjese ne planifikimin dhe kontrollin e punimeve te rrjeti fizik, aktualizimin e hartave perkatese, supervizimin e puneve ne terret per kompanite outsource, etj.

Aftesite

- Te kete diplome universitare (preferohet ne fushen e TIK)
- Te njohe rrjetin e fibres optike.
- Te njohe elementet qe perbejne rrjetin.
- Te dije te perdore Autocad, te hedhi te dhena dhe te printoje
- Te dije te lexoje hartat inxhinjerike
- Te kete eksperience te meparshme ne kete pozicion
- Te kete leje drejtimi te automjetit klasit BKandidatet e interesuar duhet të dergojne CV-në e tyre ne adresën e postës elektronike: hr@digicom.al
Tel: +355 4 5600 000

Duke ju falenderuar për aplikimin tuaj, ju njoftojmë se do të kontaktohen vetëm aplikantët e përzgjedhur për intervistë.

AplikoWhatsApp