Kompania ajrore Albawings njofton hapjen e aplikimeve për pozicionin vakant të:

 • Flight Attendees / Stewardess -Asistente Fluturimi

Në qoftë se ndjeheni të gatshëm për sfida të reja dhe dëshironi të ngriheni profesionalisht duke u bërë pjesë aktive e industrisë së aviacionit,
Albawings ju fton të dërgoni aplikimet tuaja në bazë të kritereve dhe kualifikimeve si më poshtë:

Kualifikimet / Kërkesat:

 • Femër, mosha 21-30 vjeç;
 • Gjatësia 165 cm, në proporcion me peshën trupore;
 • Arsimimi minimal-diploma e shkollës së mesme,
 • Të zotërojë rrjedhshëm në shkrim e lexim gjuhët angleze dhe italiane;
 • Zotërimi I një gjuhe tjetër përbën një avantazh;
 • Eskperianca në shërbimin ndaj klientit përbën avantazh;
 • Të ketë aftësi të shkëlqyera komunikimi;
 • Të ketë pasaportë të vlefshme;
 • Të mos ketë shenja të dukshme (tatuazhe/piercing);
 • Të jetë e aftë të notojë deri në 50 m distancë;
 • Të mos ketë qenë e dënuar penalisht.

Jeni të gatshëm për këtë eksperiencë të re profesionale?
Ne ju mirëpresim!

Kandidatet e interesuara janë të lutura të dërgojnë CV (bashkangjitur foto trup I plotë) në: jobs@albawings.com brenda datës 01 Mars ’17.
APLIKO TANI!

Apliko