Ofroj trajtim fizioterapie ne shtepi tuaja ose ne klinike private,

Per te gjithe pacientet me problematika te ndryshme Ofroj:


Trajtime fizioterapeutike

1. Masazhe te ndryshme relaksuese

2. Si dhe terapeutike pёr patologjitё muskulare, reumatizmale, nervore, ortopedike si:

Spondiloartrozat
Dhimbjet e qafёs
Dhimbjet e mesit
Hernia Diskale
Skoliozat dhe devijimet posturale
Dhimbjet akute tё gjurit

Rikuperimet posttraumatike
Paralizat cerebrale, hemiplegji, paraplegji, parezat
Luksacione, subluksacione dhe displazi
Artritet, artrozat, koksoartrozat, gonartrozat
Dёmtimet sportive
Trajtimet pediatrike: Tortikolis, Pleksus Brachialis
Masazh

KONTAKTIONI ne Gmail: Fizoterapialb@gmail.comFacebook: Fiziotetapi Alb

Tel. : fizoterapi@gmail.com