Shes JETSKI SEADOO PREDATOR RXP 4-TEC 255 hp kompresor.
Me i shpejte se nje makine Ferrari, RXP 4-Tec SEADOO shkon 80 km vetem ne 2.9 sekonda!!!!
Viti prodhimit 2008. Me leje lundrimi dhe te gjithe dokumentacionin e rregullt per dalje ne det.


Se bashku ne cmim perfshihet:

1. Transportuesi metalik per lehtesimin e daljes ne det (si ne foto)
2. Veshja origjinale SEADOO e jashtme per mbrojtje (si ne foto)
2. Xhupi i shpetimit
3. Celsat se bashku me siguresen
4. Jastek deti sigurieTe telefonojne vetem te interesuarit. Cmimi eshte okazion persa kohe qe ne treg ky model fillon nga 15 000 $.Cfare ka ky JETSKI?


 • Speedometer (Information Center)
 • Tachometer (Information Center)
 • Fuel gauge (Information Center)
 • V.T.S. [215]
 • Information Center (19 functions) [215]
 • Information Center (18 functions) [155]
 • D.E.S.S.
 • O.P.A.S. system
 • Sea-Doo Learning Key (LK1 or LK2)
 • Mirrors
 • Double density comfort hand grips
 • Wide handlebars
 • Reboarding deck pad
 • Cut and sew seat
 • Removable engine hatch
 • Reboarding ladder - OPT
DIMENSIONET

Gjatesia: 307.0 cm
Gjeresia: 122.0 cm
Pesha: 116.0 cm
Pesha (i thate pa uje): 361 kg
Kapaciteti personave: 1 or 2
Kapaciteti mbushjes: 60 l
Storage capacity: 40.3 lENGINE

Type: 255 hp Supercharged Intercooled Rotax 4-TEC engine
Intake system: Supercharged with external intercooler, 52mm throttle body
Bore x stroke: 100mm x 63.4mm
Displacement: 1494cc
Compression ratio: 8.4:1
Cooling: Closed-loop cooling system
Fuel type: Premium unleaded
Cel. : 0664031310