Detyrat
- Siguron cilesine e menaxhimit te thirrjeve te klientit
- Siguron mbarevjatjen e kerkesave te klientit
- Siguron dhe analizon problemet e izoluara dhe masive
- Sugjeron per standarte dhe KPI- Ben auditime te vazhdueshme
- Raporton tek customer operation

Kualifikimet / Kërkesat
- Diplome universitare ne Shkencat Kompjuterike,Telekomunikacion.
- Te kete eksperienca te meparshme ne maredhenie me klientin
- Mosha mbi 25 vjec
- Te zoteroje mire Microsoft Office

Te interesuarit te dergojne CV-ne e tyre ne adresen: hr@digicom.al Zyra Digicom shpkRr. Dervish Hima, Nr.1, Ada Tower, Kati 1 ( ish TV Klan Zyrat)Tirane, Shqiperihr@digicom.alwww.digicom.alCel. : +355 4 560 000

AplikoWhatsApp