Tirane, ofroj vend pune Specialist Marketingu Operacional

Detyra dhe pergjegjesi:

· Krijimi dhe zhvillimi i projekteve te marketingut.
· Zhvillim i politikave si dhe realizimi I projekteve te endomarketing.
· Zhvillimi i operacioneve te marketingut
· Krijimi i menyrave te reja ne shitje
· Customer Care improvement
· Krijimi i materialeve per shitje
· Analiza tradicionale te marketingut
· Focus i vazhdueshem ne suportin e shitjeveKerkesa per kandidatet:
· Diplome Universitare ne Marketing.
· Te kete eksperience te meparshme pune ne marketing. (eksperienca ne agjenci marketing perben avantazh).
· Aftesi shume te mira komunikuese.
· Njohuri te mira te gjuhes angleze
· Aftesi te mira analitike.
· Te jete e organizuar dhe e afte te punoje e pavarur.
· Të njohin programet kompjuterike bazë si (si word,excel, etj.)


Aplikuesit duhet te dergojne nje cv ne hr@digicom.al dhe nje material mbi nje projekt marketing qe kane ndjekur

Tel. : +355 4 5600 000

AplikoWhatsApp