KOMPANIA ITALO-SHQIPTARE ''TOTO'S CAFFE" ME QENDER NE TIRANE OFRON KAFE EXPRES
ME CILESI SHUME TE LARTE DHE CMIME KONKURUESE SIPAS LLOJEVE;

1- Kafe expres;TOTOS CAFFE <ESPRESSO BAR>
2- Kafe expres;TOTOS CAFFE <CLASIC>
3- Kafe expres;TOTOS CAFFE <PROFESIONAL>
4-kafe expres;TOTOS CAFFE ME <BUSTINA>

-Per cdo lokal ne Tirane qe shet mbi 20 kg/muaj ne ofrojme:
- Expres kafeje
- Mulli kafeje
- Set filxhanesh me logo Toto's Caffe
- Asistence teknike ne cdo moment

-PER CDO NDERMARJE,ISTITUCIONE,RESTORANTE,LLOTO ETJ QE KONSUMOJNE MBI 10 KAFE
NE DITE ME BUSTINA NE OFROJME EXPRES ME KONTRATE HUA-PERDORIMI.

JU GARANTOJME PER CILESI TEPER TE LARTE DHE TE QENDRUESHME TE PRODUKTIT
SI DHE SHERBIM TE SHPEJTE DHE PROFESIONAL.
MOS HEZITONI TE NA TELOFONONI!

ADMINISTRATORI
SOKOL AVDA
Cel. 068 20 41 009
E-mail; totos.alb@gmail.com