Tab Content
No Recent Activity
About DeltaGroup
Shteti:
Shqipëri
Qyteti:
Tiranë
Adresa:
Autostrada Tirane-Durres Km 1
Rubrika/fusha e aktivitetit:
Tregti dhe Prodhim
Specifikat/Specializimi:
DeltaGroup perbehet nga kompanitë Deutschcolor, Delta, Dast dhe DeltaHome.
Deltagroup është lider në tregtimin dhe prodhimin e nje game te gjere produktesh, duke punuar dhe duke pasur ekskluzivitetin e disa kompanive te njohura nderkombetare
Home Page
http://deltagroup.eu
Total Posts
42