View Profile: ALBANIA ONE - www.rezim.eu
Albacall

Kliko

Kliko
Kliko
xxxmember : Unregistered
pronari :
pronarig :
une jam : 0
threadid :
nav-xxxmember :
nav-pronari :
nav-une jam : 0
nav-threadid :
Tab Content
No Recent Activity
About ALBANIA ONE
Shteti:
Shqipri
Qyteti:
Tiran
Adresa:
Rr. Abdyl Frasheri,Pallati 3/3, sheshi Wilson, Ish Blloku
Kodi postal:
1000
Celular/Mobil:
+355 68 3759829
Emri i Subjektit:
ALBANIA ONE
Rubrika/fusha e aktivitetit:
Sherbime
Specifikat/Specializimi:
Shitje blerje pronash dhe dhenia me qera.Vleresim pasurish,Sherbime topografike,asistenc ligjore,sherbime industriale dhe civile.sherbime kulturore dhe argetuese.punesim etjer..

Signature

Edit Value
ose na dergoni nj mesazh n Facebook Albania One.
📫 Adresa
Rr. Abdyl Frasheri,Pallati 3/3, sheshi Wilson, Ish Blloku

xxxxxx