View Profile: " NEW VISION " CENTER - www.rezim.eu
xxxmember : Unregistered
pronari :
pronarig :
une jam : 0
threadid :
nav-xxxmember :
nav-pronari :
nav-une jam : 0
nav-threadid :
nav-forumid :
ora tani eshte 0
No Recent Activity
About " NEW VISION " CENTER
Shteti:
Shqipri
Qyteti:
Tiran
Adresa:
Rruga"Bardhok Biba", Nr.70
Celular/Mobil:
0683037891
Telefon:
2235648
Fax:
2235648
Emri i Subjektit:
"NEW VISION"CENTER
Specifikat/Specializimi:
QENDRA E GJUHEVE TE HUAJA DHE KOMPJUTERIT
Home Page
http://www.newvisioncenter.org
Total Posts
1