www.rezim.eu FAQ

Here you can find answers to questions about how the board works. Use the links or search box below to find your way around.

Udhëzuesi për një njoftim dhe prezencë optimaleA. Emri
(...më shumë)
B. Titulli i njoftimit
C. Foto - Corporate Design
(...më shumë)
D. Permbajtja e njoftimit
E. Kartvizita
(...më shumë)

regjistrim apo hyrje? -> Nuk regjistrohem dot! - Nuk me le te hyj!

shpesh ngaterrohet regjistrimi me hyrjen (login)?!?

me regjistrim kuptohet mbushja e formularit te regjsitrimit. Kjo behet vetem 1 here.
Problemi gjate regjistrimit eshte zakonisht tek Emri qe zgjidhni te regjistroheni.

...ne fakt jane mijera persona e subjekte te regjistruar tek njoftime.com keshtu qe emri juaj mund te jete zene nga dikush tjeter.
Ne kete rast sistemi ju tregon gabimin si me poshte:

"Janë shfaqur disa gabime gjatë regjistrimit:
 • Ky emër është zënë nga një anëtar tjetër."
zgjidhja: gjeni nje kombinacion tjeter Emri qe nuk eshte zene akoma (provojeni prap)...ose ketu tek Lista e Anetareve
gjeni se cili emer eshte i zene dhe kush mund te jete i lire?!


Problemi ne hyrje! Ju sapo keni hyre, por pas pak sistemi ju thote: nuk ju njof!

Pra ju ka thene: mireserdhet! E pak me vone: kush je ti?
Nuk duhet keqkuptuar! Sistemi elektronik nuk e ben me qellim!
Arsyet jane te shumta, por zakonisht problemi vjen nga qe PC-ja juaj eshte e mbushur me Cookies! Si mundt te shuhen ato e trajtojme ketu
zgjidhja: duhet te jepni prap emrin dhe fjalekalimin (deri sa sistemi te bindet)! Kujdes! - Mos beni regjistrim te ri! Kjo do ta corodiste edhe me shume sistemin!

Ne rast se perseri keni probleme atehere na dergoni nje e-mail me pershkrimin e sakte te gabimit qe ju del, do na ndihmonte me tutje...
(shkruani: siptoma e gabimit qe me del, nuk eshte pershkruar me siper).

Shpjegimi i Regjistrimit - Si te regjistrohem?1. Emri
(Kujdes: Me kete Emer do te dalin edhe njoftimet qe ju publikoni!)
2. Fjalekalimi / Passwordi
3. Adresa e-mail
Kjo adrese do t'ju duhet ne rastin e humbjes se Fjalekalimit!
4. Grafika e Kontrollit te Sigurise (kryesisht e deaktivizuar)
Sherben thjesht per te ndaluar regjistrimin ne menyre automatike te makinerive SPAM!


1. Shembull: Dua te regjistrohem me emrin dritan?
Kur emri qe ju zgjidhni te regjistroheni eshte zene nga dikush tjeter,
atehere ju del gabimi si ne piken 2.
2. Ky emer eshte i zene nga nje anetar tjeter!
Si duhet te veproj ne kete rast?
3. Klikoni Adresarin per te pare se kush emer nuk eshte zene akoma
Tashme eshte kthyer ne praktike, qe anetaret regjistrohen me Emer dhe Mbiemer.

Ose Emer + Iniciale ose shifer datelindjeje etj...


1. Kerkimi i Emrit dritan tek Lista e Abonenteve / Anetareve
Jepni emrin p.sh. dritan tek fusha 1 (si ne figuren majtas)!
2. Klikoni butonin "kerko"!
3. Lista e Anetareve qe kane kete emer do t'ju hapet
Aty shfletoni deri sa te gjeni se kush kombinacion dritan + "Mbiemer" nuk ekziston akoma.
Me emrin qe keni zgjedhur, mundeni tashme kollaj te regjistroheni!
Eshte pothuajse e pamundur qe emrat e zakonshem shqiptare mos te jene zene nga dikush.

Cookie, si mund ti shuaj?

Ju mund ti shuani Cookie duke klikuar ketu.
Nese ktheheni ne faqen kryesore dhe e shihni se jeni ende i loguar apo logoheni dhe clogoheni automatikisht, ateher duhet ti shuani Cookie me dore.

Si behet kjo, tregohet ne varesi te browserit ketu

ose edhe ne figuren me poshte

Si mund te postoj / publikoj nje njoftim?publikimi i njoftimit eshte i thjeshte dhe zgjat pak sekonda.

1. sigurohu, se je i regjistruar dhe i loguar?
(si ne figure me rreth te kuq djathtas larte....ju del: Mirëserdhe,+emri juaj)

2. shkoni ne rubriken ku doni te publikoni

3. klikoni mbi butonin „+ publiko njoftimin / oferten“
(majtas larte)

Mbushni formularin + shtypni butonin „Publiko“

Ne sekonde, oferta juaj shfaqet on-line per te gjithe lexuesit.

Si mund te aktualizoj njoftimin tim, qe te ngrihet siper ne Liste?

Nese deshironi pas disa kohesh, qe te aktualizoni daten e njoftimit, pra qe njoftimi juaj te ngrihet larte ne Liste,
nuk keni nevoje ta publikoni ate perseri nga e para!

Mjafton te shkoni tek njoftimi (Menuja siper) -> Njoftimet e mija

hapeni njoftimin dhe klikoni butonin ne fund te njoftimit tuaj:
përpuno / rifresko njoftimin
pa bere asnje ndryshim klikoni Publiko/aktualizo njoftimin!

Ky ben automatikisht ehde rifreskimin e njoftimit.

Si mund ta shuaj njoftimin tim?1. Opsionet e njoftimit
Ne fillim duhet te shkoni tek njoftimi qe doni te shuani.
Ne te djathte siper ndodhet menuja: "Opsionet e njoftimit".
Duke klikuar mbi te ju shfaqen ne formen e nje menuje "drop down" opsionet e ndryshme si ne figuren e meposhtme.
2. shuaj njoftimin perfundimisht
Klikoni opsionin "shuaj njoftimin perfundimisht" dhe me pas butonin poshte "kryej veprimin".

3. shuaj njoftimin
Se fundi klikoni ne dritaren e re qe do ju hapet butonin "shuaj njoftimin" dhe njoftimi juaj zhduket nga Portali.

A jane me pagese ofertat tek njoftime.com?

Për subjektet apo personat privatë që publikojnë / aktualizojnë brenda limiteve,
publikimi i ofertave është falas = Free!
per me shume lexoni rregulloren/cmimet

Disa gjera te tjera si spotet publicitare etj... jane me pagese!
Me shume info gjendet ketu:

Adresari - Direktoria e biznesit dhe sherbimeve, si ta mbush? si te kerkoj?Cfare eshte Adresari?
Eshte Liste-Tabele e bizneseve, subjekteve, shoqatave, personave, specialisteve te ndryshem. E ndare sipas kategorive specifike dhe vendit ku ato ndodhen.
Perse duhet? Kujt i hyn ne pune?
Qe subjektet apo specialistet te prezantojne sherbimet e tyre + si dhe pikat e kontaktit.
Qe Klientet (tregu) te gjejne sa me shpejt sherbimet dhe subjektet qe kerkojne.
Fakti qe ne internet gjerat jane te lidhura, avantazh eshte edhe indeksimi ne motoret kerkues. Pra duke qene prezent ne Adresar, subjekti automatikisht zhvillon edhe marketing on-line. Kjo vlen si per ata qe kane faqen e tyre ne internet, (keshtu ata perforcojne prezencen) ashtu edhe ata qe nuk kane prezence direkte.
Si te vendos te dhenat e mija ne Adresar?
Kollaj fare, ju duhen 2 minuta! Mjafton te mbushni formularin – ai eshte udhezuesi me i mire...
Per tek formulari duhet te klikoni
 1. „Profili i anëtarit“ ne faqen kryesore
 2. „Profili & Adresari ndrysho/aktualizo“, sic tregohet ne figuren majtas.

Si te vendos logon?
Tek Profili i anëtarit do gjeni edhe kete funksion dhe shume funksione te tjera.

A duhet ti mbush te gjitha fushat e formularit?
Jo! Mbushni ato qe ju duken te arsyeshme. Asgje nuk eshte e detyrueshme. Ju mund te futeni edhe dite tjeter per te plotesuar apo rinovuar detaje te tjera.

…nese e kam plotesuar Adresarin, A mund ti shuaj te dhenat e mija? A mund ti ndryshoj ato?
Po ne cdo kohe ju mund ti shuani komplet ato! Ju mund te shuani / ndryshoni / aktualizoni cdo detaj, ne cdo kohe! Nese ju keni ndryshuar adresen ose Nurmin e telefonit, atehere do ishte e udhes te beni ndryshimet ne tabelen tuaj. Perndryshe klientet nuk munden tju kontaktojne.
Kam nje agjensi ne Milano. Nuk e gjej qytetin ne liste?!
Direkt poshte listes se qyteteve gjeni edhe nje fushe bosh per te vendosur qytetin nese nuk eshte i listuar. Milano nuk eshte ne liste, plotesojeni vete ne fushen e caktuar.
Merrem me apartamente dhe shitje trualli, klientet e mij jane shpesh te huajt...
Atehere mbushni specifikat tuaja, me fjale, terma kyce edhe ne anglisht! ...
ose edhe ne italisht apo gjuhe te tjera...pse jo?
Une merrem me Impiante/panele ngrohje – ftohje... Tek rubrikat/katekorite nuk e gjej kete fushe?!
Atehere plotesojeni vete tek specifikat.. fusha poshte rubrikes...


Si mund te kerkoj tek Adresari?
Kliko ne faqen kryesore menyne „Adresari“!
Ne formularin qe do ju hapet mund te zgjidhni kriteret e kerkimit.
Nuk keni nevoje ti mbushni te gjitha fushat e formularit. Mund te mbushni edhe pjeserisht nje fushe. Per shembull Emri, po te kerkoni vetem ma do tju listohet: si Majlinda ashtu dhe Alma Kjo llogjike kerkimi funksionon edhe per specifikat etj....
Shenja * nuk duhet perdorur!
Kerkimi sipas Rajonit dhe Kategorise
Ne shembullin e treguar ne figuren perbri me vetem tre klikime mund te gjeni ate qe kerkoni.
 1. Zgjidhni qytetin
 2. Zgjidhni Rubriken/Kategorine
 3. Se fundi klikoni butonin „kërko“

Kartvizita, si mund te nxjerr kartviziten time?1. Profili i anetarit
2. Kartvizita/Logo ndrysho/aktualizo
3. Logo + Subjekti + Adresa
(shih shpjegimin me poshte)
4. publiko kartviziten


3. Logo - Si mund ta therras + ta ngarkoj?
Ju mund ta therrisni logon ne 2 menyra
nga interneti duke bere copy+paste linkut ku ndodhet (nese e keni ne nje faqe www)
ose nga PC-kompjuteri juaj
(*logo optimale, nuk duhet ta kaloj gjeresine prej 300 pixel)

klikoni mbi butonin "publiko kartviziten"!

Pak a shume do t'ju shfaqet pamja ne te majte, por .....

Kujtese, (sepse shpesh harrohet, pak perpera ju e thirret logon, tani duhet ta ngarkoni)
per kete klikoni linkun ->ngarko Logo/Grafiken (sic tregohet me germen a. ne figure)
Kodi i shfaqur [SIGPIC][/SIGPIC] ju tregon se Logo-Grafika eshte ngarkuar

Se fundmi klikoni "publiko kartviziten"!

Harta - nga Google Map, si mund ta vendos harten ku ndodhet objekti ne njoftim?


Doni te tregoni se ku ndodhet objekti ne harte?
1. klioni butonin si ne figure:
dhe shkruani emrin e Rruges, Qyteti
(Emri i rruges apo sheshit / bulevardit duhet komplet, pa shkurtime) p.sh.:

[MAP]Rruga e Kavajes, Tirane[/MAP]

(sipas deshires, mund ta poziciononi kete kod aty ku deshironi ne njoftim)
Harta me vendndodhjen e Rruges do ti bashkangjitet automatikisht njoftimit, si ne figure.

Video - nga youtube, si mund ta vendos ne njoftim?Ju keni nje video ne youtube?
(nese jo, ngarkoheni ne youtube)

atehere: kopjoni nga linku, i videos si ne shembullin me poshte (vetem kodin, qe fillon mbas shenjes = )
http://www.youtube.com/watch?v=KV5eh0SpifI
pra ne kete shembull vetem kodin: KV5eh0SpifI
1. klioni butonin si ne figure:
dhe fusni kodin e kopjuar nga youtube

[yt]KV5eh0SpifI[/yt]

(sipas deshires, mund ta poziciononi kete kod aty ku deshironi ne njoftim)

PDF konvertim ne JPG, si behet?Shpeshhere kerkohet qe dokumenti ne PDF te vendoset brenda ne njoftim si foto.
Per ta vendosur dokumentin PDF brenda njoftimit si foto, ai duhet konvertuar me pare nga PDF -> JPG.
Si kryhet kjo?


Se pari klikoni tek ky Link:
pdf2jpg.net
1. Ngarkoni dokumentin ne PDF!

2. Zgjidhni cilesine e Rezolucionit
Sa me e madhe cilesia, aq me i qarte dhe dokumenti ne te pare dhe te lexuar!


3. Thjesht klikoni mbi butonin "Convert PDF to JPG"!
Dokumenti konvertohet automatikisht si foto ne JPG!


PDF - si ta publikoj ne njoftim?

1. Si merret dokumenti ne PDF direkt nga interneti?


Nëse dokumenti PDF ndodhet në internet,
(ju e fusni (download) ne faqen tuaj, ose webmasteri juaj nuk perton tju ndihmoje…)
atëher me copy + paste, kopjoni linkun
poziciononi kurzorin atje ku deshironi ta vendosni dokumentin
klikoni ikonën

ose kush e ka më kollaj me kode mund te veproj edhe si më poshtë:
1. kodi [pdf].....[/pdf]
P.sh.
[pdf]http://www.faqjajuaj.com/dokumenti.pdf[/pdf]
Vendosni URL-në midis kodeve [pdf] [/pdf] si në foton përbri!
2. Dokumenti ne PDF i bashkangjitet njoftimit tuaj!
pak a shume si ketu: Njoftim me PDF

Cover Photo - nga Facebook direkt ne balle te njoftimitsubjekti deshiron qe njoftimin ta perforcoje me foton/imazhin kryesor qe ka edhe ne facebook....
por keto foto kane gjeresi mbi 800 pixel
funksioni COVERIMG i zvogelon dhe i harmonizon per njoftim, ne gjeresine ~ 800 pixel

si behet?

klikoni foton ne facebook apo kudo qofte ne internet, me te djathten e mousit dhe merrni linkun
copy image url
(sigurohu qe url te jete ne fund me mbaresat:
.jpg ose
.gif ose
.png // pra formatet standarte foto <> por jo &type=1&theater)

klikoni butonin ne editor tek njoftime.com

keshtu njoftimi pasurohet + perforcohet ne imazh!

Foto - Pse nuk e ngarkoj dot? Si ta zvogloj peshen e fotos?Fotot nga kamera apo celulari jane te madhesive dhe me peshe shume te madhe.
Per ti ngarkuar ne web, ato duhen zvogeluar/optimuar dhe kjo eshte kollaj.
Cfare duhet arritur?
permasat optimale:
web 640 X 480 pixel
pesha optimale: me pak se 100 KB

Per kete ka disa rruge.
Le te shpjegojme 2 rruget me te thjeshta:
1. Ju keni Outlook?
atehere shkoni ne folderin ku gjendet foto
klikoni mbi foto me butonin e djathte (rightclick)
->send to -> email recipient
dhe automatikisht ju hapet emaili me opsionin foto e vogel
kopjojeni foton e ngaruar si attach (e cila eshte optimuar)
dhe bejini paste ne folderin tuaj te ri (qe mos tua shuaj foton origjinale)
2. Perpunimi me Programin Microsoft Office Picture Manager
klikoni mbi foton ne PC (rightclick), dhe hapeni (open with) me programin:
Microsoft Office Picture Manager!

Ndiqni hapat si ne figuren majtas -> dhe foto ju zvoglohet sic duhet.

Mos harroni ti thoni siguro ndryshimet (save)

Hover Zoom - përse shërben?Hover Zoom sherben per zmadhimin e fotove miniature.
Po te levizni me mouse-in tuaj mbi foto - atehere foto zmadhohet vetevetiu ne madhesine e saj origjinale, pa dashur te hapesh nje dritare/faqe te re.
Hover Zoom eshte nje extension (zgjerim) i Google Chrome browser..
Si kryhet instalimi?
 1. Downloadoni hoverzoom.crx dhe ruajeni ne kompjuterin tuaj.
 2. Klikoni menune e Chromit tek simboli , aty zgjidh Tools, e me pas Extensions (screenshot).
 3. Vendoseni hoverzoom.crx ne kompjuterin tuaj dhe kapeni me mouse e cojeni tek faqja e Extensions.
 4. Shikoni listen e gjerave te lejuara ne dialogun, qe do t'ju shfaqet. Nese doni te vazhdoni me tej, klikoni Install.

Njoftimet e mija - pse nuk me funksionon?

Nuk ju hapet Linku: 'Njoftimet e mija'?

Linku Njoftimet e mija funksionon ne rregull.
Ndodh qe, disave qe kane punuar me browser Internet Explorer dhe kane bere update versionin
ne kete moment u jane shuajtur coockies.

Per ta testuar: Provoni te hapni njoftime.com
ne nje browser tjeter, Chrome ose Mozilla ose Internet Explorer.
Pra mund te kete ndodhur qe browseri juaj te kete shuajtur cookies.
dhe sistemi kur klikon tek njoftimet e mija ju nxjerr jashte.
Me pergjigjen: 'Kerkimi juaj nuk solli rezultat...'
Po te kryeni hapat e mesiperme cdo gje funksionon ne rregull.
Nese perseri keni probleme... na kontaktoni!

sidoqofte zgjidhje provizore do gjeni tek Profili i anetarit -> Njoftimet e abonuara -> Trego abonimet / favoritët

Premium & TOP Jobs oferta pune - a mund te publikoj?

A mund te publikoj tek Rubrika oferta pune Premium & TOP Jobs?

Po, por subjekti qe ofron duhet te plotesoj disa kritere si me poshte:

 • kontrate bashkpunimi me Njoftime.com & Market Consulting
 • oferta duhet ti pergjigjet nje pozicioni menaxherial/administrativ te larte, pervoje dhe pagese mbi mesataren
 • subjekte me organike - no small Business
 • mundesite qe i ofrohen kandidatit per karriere
 • Corporate Identity / Designe + paraqitje/Forma optimale e ofertes per pune


si veprohet ne praktike?

publikoni oferten (si normalisht) -> tek rubrika vende pune (te pergjithshme)
kontaktoni stafin per te lidhur nje kontrate bashkpunimi
Nese kerkesa merret parasysh, oferta publikohet brenda pak minutave tek Rubrika TOP Jobs!

na kontaktoni

c´fare dobie sjell publikimi ne kete rubrike?

rekrutimi i specialisteve dhe kandidateve me te pershtatshem
eshte nder proceset me te veshtira e delikate per cdo subjekt,
me kete instrument te ri - ne ofrojme nje ndihme edhe me efikase!
me shume vend dhe hapesire, nje ambjent me te qete dhe ekskluziv!

Subjektet qe e shfrytezojne kete instrument, jane teper te kenaqur nga rezonanca.
kandidatet dhe specialistet thone se: e kane shume me kollaj te piketojne ofertat dhe subjektet!
Logo, kartvizita dhe te gjitha elementet qe perbejne "Corporate Design-in"
- vendosen ne menyre te harmonizuar me ndihmen / asistencen e operatoreve,
keshtu shfrytezohet nje forme marketingu dhe komunikimi par excellence!

Abonimi - Si mund te abonohem ne nje Rubrike te caktuar?1. Opsionet e kategorise
Duhet te jeni te regjistruar / loguar
Shkoni tek Rubrika / kategoria qe doni te abononi.
si ne figure, ne te djathte siper ndodhet menuja: "Opsionet e kategorise".
2. Abonohu ne kete kategori
Klikoni opsionin "Abonohu ne kete kategori".

3. Zgjidh menyren e lajmerimit
Ne dritaren e re qe do ju hapet zgjidhni menyren e lajmerimit!


Nuk doni me te jeni te abonuar, atehere c'abonimi eshte shume kollaj:
Klikoni Linkun e fundit tek e-maili me njoftimet e abonuara, si ne figuren majtas dhe nuk ju vijne me e-maila.

Sa me siper mund ta perserisni per cdo rubrike, sa here te keni nevoje.

Probleme me formatimin ne Editor - si te veproj?

Ndodh qe perpara se te publikoni nje njoftim, ta formatoni ate me pare ne WORD.

Por pasi e keni publikuar njoftimi ju del i rrethuar me kodet si me poshte p.sh.:

[FONT='Garamond','serif']Education: University degree. [/font]
[FONT='Garamond','serif']Experience: A minimum of 5 years. [/font]
[FONT='Garamond','serif']Languages: Excellent communication skills in English and in Albanian.[/font]
[FONT='Garamond','serif']Other:[/font]

Ky problem shfaqet vetem me Versionin e ri Microsoft Word 2007.
Ne rast se ne nje PC tjeter keni te instaluar akoma Word-in me te vjeter, atehere mund ta beni publikimin prej aty!
Menyre tjeter per ta anashkaluar kete fenomen, po e shpjegojme me poshte:


1. Perpara se te kopjoni njoftimin ndryshoni Editorin
Ndryshimi midis Editoreve kryhet duke klikuar mbi simbolin e treguar ne figuren majtas!
Pasi te keni klikuar mbi kete simbol, atehere Editori i juaj nuk do jete me ai i zgjeruar WYSIWYG, por Standard-Editor.
Tani mund ta kopjoni njoftimin qe e keni formatuar me pare ne Word dhe ta hidhni ne Editor!
Klikoni 'publiko njoftimin' -> dhe kodet e bezdisura nuk ju shfaqen me.
Per ta riformatuar serisht njoftimin, mjafton te klikoni butonin

dhe shume kollaj mund ta formatoni me ndihmen e simboleve te tjera ne Editor.

emrin = user, si mund ta ndryshoj?

ju vete nuk mundeni ta ndryshoni emrin!
Kete mund ta bejne vetem operatoret e sistemit.
Nese per nje arsye apo tjetren,
ju doni te ndryshoni emrin - ateher: na kontaktoni

jepni emrin qe keni dhe ate qe deshironi.

Genco, si do shkojne punet ne 2009-en?

Pershendetje dhe puna e mbare,

 

deri para ca kohesh - pak veta besonin tek interneti,
tani ai eshte bere sport popullor, si dikur celulari, sms -ja.

 

Astriti, nje tregtar makinash - kur ja hapa kete teme:

 

 jemi larg shume! - ma preu shkurt, ketu e nje vit me pare.

 ne jena ala me qirinj.. robt po morrin me lista - ti fol per iternet-a!

 

I thashe, se ata qe e perdorin nuk jane pak dhe s´do ishte mire ti linte pas dore.

(ne ate kohe, flitej per nja 10 % - qe shfrytezonin internetin)

 

Nuk pashe reagim ne fytyren e tij, prandaj e ngacmova pak:

sa bejne 10%...?

 

hic as 30.000 veta. - mu pergjigj aty per aty!

 

Cfare???!!! - e tremba!

 

Pse sa? ..u mendua pak dhe u terhoq mbrapsht.

10% e 3 miljonshit . ouuu, qekan 300.000 vetaaa - c´a thuuuu!!!

 

Por prape i shtremberoji vetullat - ne shenje mosbesimi.

 

Amon, se vec per porno dhe per lojra e perdorin, vec kalamojt dhe studentat!

 

E pashe qe nuk mbushte, e kishte fiksuar ne tru!

O Astrit,- po ti o bac, makinat per ata te listave, i ke nxjerre ne shitje?

Nuk e zgjata me. varja, thashe me vete!

 

Para disa ditesh Titi, me foli ne telefon ter qejf:

 

Po i nxjerr makinat ke ajo faqja qe m the ti - ke njoftime.com - po qenka kollaj fare, s´ma kishe sqaru tamom ti...! - Po s´ ke nevoje me qon ekspert iterneti aty!

Hajt se do t´qeras, se kom pat qamet telefonata!

 

Mire i thashe, kur do e lejme? - Po mos i trego te tjereve, se do te shtohet konkurenca!

 

ata makina, une makina, ata reklama ke xhami, edhe una,

une reklame ne internet, ata hic, hop - ja kalova! Ekonomi tregu, gare eshte kjo!

Boj shaka! Secili ka riskun e vet - Genco, po une jom gjithmone nje hap perpara! ma ktheu Titi, me shprehjen qe e ka zakon!

nigjo... c´a desha me t´pyt? A po! Genco,si do shkojne punet ne 2009 -ten?

 

Une mendoj se interneti do shkoj per lart, jo vetem per ty dhe tregun e makinave - Astrito,

po imagjino pak. se cfare zhvillimi do kete tregu i punes, turistik, i apartamenteve, laptopave

dhe cdo informcion qe te mbaron pune e ti shmang sorollatjet dhe celularat per cdo info minimale!

 

Astrito - mos harro emigracionin, Kosoven, Maqedonine, sa bejne?..... beji vete hesapet!

por mos harro edhe te huajt, interneti - nuk njef kufij, as male, as dete!

 

Kuptohet qe edhe ne 2009-ten do kesh ajken e klientave, si nga xhepi edhe nga mendja - njerez te kulturum! Ashtu si i do ti!

 

A si te kom une ty!.. Flori je! - filloji me furca Titi nga telefoni! - je rob me shkolle, gjynof qe nuk po bo hajer!  

Hajt te punojme bashke, ti me iterneta une me makina! Kena me pat pune qamet!

 

Ndigjo Astrit - tani jemi prag festash , a ti bie shkurt? sheno kete linkun pyetje-pergjigje, aty shpjegohen edhe shume pyetje te tjera..

e shenove?

 

Gezuar 2009 -ten dhe shendet,

Genci

 

Search FAQ

Select this option if you would like your search to look in the text of FAQ items as well as their titles.

Select an option here to specify how you would like your search query to be treated. 'Any words' will return the most numerous but possibly least relevant results, while 'Complete phrase' will return only results that contain exactly what you are searching for.