PDA

View Full Version : Traktora & mekanika bujqėsorePages : [1] 2

 1. Lushnje, shes Traktor John Deere DEUTZ DX 6.30 Viti 1990, 15.000 Euro
 2. Elbasan, shes Traktor
 3. Fier, shes Traktor Fiat Fiat Agri 55 - 56 9.000 Euro
 4. Kucove, shes Traktor lamborgini Viti 1990, 10.000 Euro
 5. Shkoder, shes Eskavator me zinxhir Volvo 3.5 T Viti 2000
 6. Fier, shes Traktor FERGUSON 3065 Viti 1992, 11.000 Euro
 7. Fier, shes Eskavator me goma Euro
 8. Fier, shes Traktor same fruteto 75
 9. Fier, shes kultivator FREZA MASCHIO 180 2.200 Euro
 10. Fier, shes Traktor SAME 60
 11. Fier, shes Eskavator me goma FAI
 12. Vlore, shes Eskavator me goma JCB 3CX Viti 2002, 17.000 Euro
 13. Tirane, shes Traktor John Deere 50.000 Euro
 14. Fier, shes Traktor Zetor Deutz-fahr 5090.4 G Viti 2015, 33.000 Euro
 15. Fier, shes Traktor DAEWOO Viti 2011, 300.000 Leke
 16. Fier, shes makineri korrje AUTOKOMBAJNE ME HETER MISRI DHE GRURI
 17. Durres, shes Traktor NIBBI G219S
 18. Tirane, shes plug Claas FREZE123 Viti 1999, 500 Euro
 19. Lezhe, shes kultivator 1.500 Leke
 20. Fier, shes makineri korrje plug dhe korrse bari me trasmesion
 21. Fier, shes Traktor FENDT
 22. Devoll, shes Makine Prerese MERMERI Italiane - Achili 97 Viti 1997, 900.000 Leke
 23. Lushnje, shes Traktor FERGUSON 255 Viti 1988, 6.500 Euro
 24. Lushnje, shes Traktor Tata 42 Viti 2012, 8.500 Euro
 25. Lushnje, shes Traktor TAM 539 Viti 1988, 6.500 Euro
 26. Fier, shes Autokombajne Claas Viti 1994,
 27. Fier, shes pajisje dizinfektimi frez automatike hidraulike Viti 2011, 2.000 Euro
 28. Tirane, shes makineri korrje Zetor BCS Viti 1995, 1.500 Euro
 29. Elbasan, shes Traktor Ford Ford 3600 5.000 Euro
 30. Itali, shes Traktor goldon
 31. Eskavator Lejlek Komatsu pc240 me krahe 15m te gjate Viti 1998, 65.000 Euro
 32. Fier, shes Eskavator me goma Caterpillar CAT 212 Viti 1994, 23.000 Euro
 33. Lezhe, shes LIDHESE BARI AP 52 480.000 Leke
 34. Lushnje, shes Eskavator me zinxhir Fiat hitachi Viti 2000, 60.000 Euro
 35. Shes Traktor KUBOTA 4x4 mod.L1801.Cmimi 580.000 Leke (i diskutueshem)
 36. Librazhd, shes makineri korrje Kawasaki Viti 1999, 1.500 Euro
 37. Kavaje, shes Traktor John Deere 9.500 Euro
 38. Fier, shes lidhese bari MASSEY FERGUSON 3.500 Euro
 39. Librazhd, shes Traktor hurlimann 468 Viti 1990, ....... Euro
 40. Fier, shes Eskavator me goma 4cx Viti 2004, 32.000 Euro
 41. Fier, shes Eskavator me goma Caterpillar 4xc Viti 2004, 30.000 Euro
 42. Fier, shes plug General Motors samadova Viti 2015, 3.000 Leke
 43. Fier, Heter misri 6 rreshta, 3.000 Leke
 44. Elbasan, shes makineri korrje Olympia italjane 1.100 Euro
 45. Durres, shes Traktor Claas Ares 566 RZ Viti 2010, 23.000 Euro
 46. Fier, shes korrse bari
 47. Durres, shes Traktor
 48. Sarande, shes Eskavator me zinxhir Liebherr 962 Viti 1992,
 49. Elbasan, shes Traktor Ford 3600 Viti 1987, 5.000 Euro
 50. Kavaje, shes Traktor John Deere 3040 Viti 1988, 13.500 Euro