PDA

View Full Version : kërkoj vend punePages : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

 1. Vlore, kerkoj pune part time mbasdite
 2. Vlore, part time mbasdite
 3. Tirane, kerkoj vend pune psikologe drejtimi per femijet dhe socializimin e tyre
 4. Tirane, kerkoj pune servis pc , specialist rrjetesh kompiuterike
 5. Tirane, kerkoj vend pune part time Ekonomiste,Kontabiliste
 6. Vlore, kerkoj vend pune
 7. Tirane, kerkoj vend pune
 8. Tirane, kerkoj vend pune Mesues,perkthyes i gjermanishtes
 9. Tirane, kerkoj Pune
 10. Elbasan, kerkoj vend pune ngjitje tubash plastike per uj e gaz.deri. dn 500.
 11. Elbasan, kerkoj pune kallupexhi,dhe punime catie.
 12. Vlore,
 13. Tirane, kerkoj vend pune Menaxhere/Supervizore/Rekrutuese/Marketing/Asistente
 14. Vlore, kerkoj vend pune teknik kompjuterash
 15. Tirane, kerkoj vend pune saldator me argon dhe elektrik.
 16. Tirane, kerkoj vend pune OPERATOR INTERNETI
 17. Tirane, kerkoj vend pune part time Teknik Kompjuteri&elektronik ose IT ose data entry ose opera
 18. Tirane, Ekonomiste,ndihmese ek,asistente,arketare etj
 19. Durres, kerkoj vend pune shofer
 20. Tirane, kerkoj vend pune ekonomiste
 21. Tirane, kerkoj vend pune Operator ne Lloto
 22. Tirane, kerkoj vend pune Operator ne Call Center
 23. Tirane, kerkoj vend pune OPERATOR LLOTO
 24. Tirane, kerkoj pune IT , SERVIS PC , RRJETE KOMIUTERIKE ,NET CAFFE
 25. Tirane, kerkoj pune shofer
 26. Tirane, kerkoj vend pune
 27. Tirane, kerkoj vend pune Tapicier
 28. Tirane, kerkoj vend pune servis pc , specialist rrjetesh kompiuterike ,sisteme camera
 29. Tirane, kerkoj vend pune Mesues,perkthyes i gjermanishtes
 30. Tirane, Ndertojme Website, Logo, Kartvizite dhe Fletpalosje
 31. Kukes, kerkoj vend pune shofer
 32. Durres, kerkoj vend pune part time EKONOMIST
 33. Tirane, kerkoj pune kuzhinier
 34. Tirane, kerkoj pune Part Time ose Full Time Mesuese/ Perkthyese e Gjuhes Frenge
 35. Tirane, kerkoj pune kamarier
 36. Tirane, kerkoj pune sallon bilardoje
 37. Tirane, kerkoj vend pune salle lojrash play station
 38. Tirane, kerkoj vend pune Stomatologji
 39. Tirane, kerkoj pune Teknik elektrik porta automatike montime dhe riparime
 40. Tirane, kerkoj vend pune fizioterapist
 41. Tirane, kerkoj vend pune Operator & Montazhier
 42. Durres, kerkoj pune Menaxher
 43. Tirane, kerkoj vend pune Pastruese dhe babysitter
 44. Kerkoj te punesohem si Driver & Bodiguard
 45. Dubai, kerkoj pune translator in a hotel or a waitter
 46. Tirane, kerkoj pune
 47. Tirane, kerkoj vend pune Llamarinist,xhenerik,saldator,Automjetesh
 48. Tirane, kerkoj pune si kamarier restoranti, 14 vjet eksperienc ne Itali
 49. Tirane, kerkoj vend pune Mesues,perkthyes i gjermanishtes
 50. Tirane, kerkoj pune Assistant IT