PDA

View Full Version : Elektro-shtëpiakePages : [1] 2 3 4 5 6

 1. Tirane, shes fshese me korent Fshese me korent Gorenje 5.000 Leke
 2. Tirane, shes makine kafeje Makine Filter-kafeje Petra 1.500 Leke
 3. Fier, shes kondicioner 350 Euro
 4. Durres, shes frigorifer Frigorifer Kollone freskues (Per Lokal) 40.000 Leke
 5. Durres, shes Tostier (Per fast-food) 150.000 Leke
 6. Tirane, shes solar 3.000 Euro
 7. Tirane, shes Shitet Pajisje Fitnes
 8. Tirane, shes HITACHI HD PROJEKTOR 300 Euro
 9. Tirane, shes Frizer 25.000 Leke
 10. Tirane, frigorifer Frigorifer kollone freskues 30.000
 11. Tirane, frigorifer Frigorifer kollone freskues 30.000
 12. Tirane, shes
 13. Durres, shes MBROJTESA nga TENSJONI i ( ULET dhe I LART)
 14. Tirane, shes frigorifer 50.000 Leke
 15. Tirane, shes Prerese sallami 20.000
 16. Tirane, shes Peshore Elektronike per dyqan
 17. Durres, shes Shes ekspres plus mulli 900 Euro
 18. Tirane, shes shes reklame me dyane me ne one 5.000
 19. Durres, shes !!!!!!OKAZION!!!! FHILIPS MZ7 2X100W
 20. Tirane, shes elektroshtepiake 400 Euro
 21. Tirane, shes aspirator Aspirator (Torin-Sifan) 250 Euro
 22. Tirane, shes aspirator Aspirator (Torin-Sifan) 300 Euro
 23. Tirane, shes frigorifer Frigorifer pijesh 700 Leke
 24. Tirane, shes dvd panasonic 20 Euro
 25. Tirane, shes makine akulli 25 kg 40.000
 26. Tirane, shes eksprese dhe mulli te llojeve te ndryshme 30000
 27. Tirane, shes kondicioner Ceranic wall Heater Kondicioner Portativ FA 5571 13.000 Leke
 28. Tirane, shes Bolier ELCO 100 litra/4kw (5.000 L x 6 cop)
 29. Tirane, shes furre pjekje e inkasuar 2.500 Leke
 30. Tirane, shes Ngrohesin e ujit te menjehershem BEKE 22.000 Leke
 31. Sobe gazi.Urgjent 60 mije lek
 32. Durres, shes celular per servis 5 Euro
 33. Tirane, shes Set Sistem Alarmi Kunder Vjedhjes 176 Euro
 34. Durres, shes Cuter 150 Euro
 35. Tirane, shes abazhur per tavan te varur, spote ndricimi (incaso-metalik) 1.000 Leke/copa
 36. Tirane, shes tharese rrobash elektrike, marka GE 40.000 Leke
 37. Durres, shes MBAJTSE TV NE MUR 2000 LEK0 2.000 Leke
 38. Durres, shes MBAJTSE TV ME KRA 2000 LEKE 2.000 Leke
 39. Durres, shes abazhur Spote + Neona per Gips... 50 Euro
 40. Tirane, shes abazhur DVD Samsung 3.000 Leke
 41. Tirane, shes kondicioner Hokkaido 24000 btu 60.000 Leke
 42. Tirane, shes PAISJE RESTORANTI 40.000 Euro
 43. Tirane, shes Frigorifer kolone Coca Cola 200 Euro
 44. Tirane, shes Pajisje fastfood
 45. Tirane, shes kondicioner kondicioner portabel 450 Euro
 46. Tirane, shes frigorifer Tavolina frigoriferike
 47. Tirane, shes sobe ( furre + 4 vatra ,2 me korent dhe 2 me gaz 15.000 Leke
 48. Tirane, shes frigorifer shitet frigorifer mural per markete 1.500 Euro
 49. Durres, shes Makine Akulloresh 120.000 Leke
 50. Tirane, shes mulli e kafeje 17000 leke i diskutueshem