PDA

View Full Version : BiznesiPages : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51

 1. kërkohen partnerë tregëtie
 2. AL, Tiranë, Kerkoj patnere bisnesi, ne Europe, SHBA, etj
 3. KS, Prizren kërkoj tekstil me shumic
 4. KS, kërkohet Partner / Ortake
 5. Gjurmet Rinore:Kërkohet donator për hapjen e "Radio Gjurmët"
 6. MK, Tetovë, shpallje, ipet me qira objekt prej 1.000 m² (hall prodhuese) 1,50 €/m²
 7. Ulqin:Shitet ose jepet me qera fabrika e bukes ne Ulqin
 8. AL, Tiranë shes ide te suksesshme biznesi
 9. AL, Durrës Shes Aparatura per DJ. 700 €
 10. AL, Tiranë njoftim shitje te ndryshme
 11. AL, Leskovik, shitet Godina e fabrikes se bukes 100.000 €
 12. AL, shitje aktiviteti, bashkepunim, kerkohen partnere etj..
 13. AL, dhjetra makineri, pajisje per biznesin
 14. GB, shes Bllokues Valesh Celulari
 15. AL, njoftime mbi aparatura dhe pajisje per biznesin
 16. Panele Fotovoltaike
 17. AL, Tiranë kërkohet Zyre Kontabiliteti
 18. KERKOJME PARTNER Firme Zvicerane e Specializuar ne Fushen e Teknologjise Informatike.
 19. KS, Gjakovë kërkoj Bashkpunim serjoz per SALLONE NUSERIE
 20. MK, Kumanovë shesim ormana te metelit,der garazhe etj..
 21. AL, Tiranë njoftim Internet "Crazy Net"
 22. Tiranë shes Parket laminat, Mobilje
 23. AL, Tiranë ofroj Prerese pllakash druti vertikale(200x4000cm 500 €
 24. AL, Tiranë Nje zyre kontabiliteti kerkon bashkepunim
 25. AL, ofroj Reduktim te kostos se thirrjeve telefonike
 26. AL, ofroj Sistem GSM/Telefon
 27. AL, Tiranë, ofroj sherbime nga Kina
 28. AL, Tiranë, kërkoj nje vend ne nje lokal, per te vendosur nje tavoline + kompjuter
 29. AL, Elbasan, bejme canta butiku me porosi
 30. AL, Tiranë shes aktivitetin e BAR universal
 31. AL, Tiranë kërkoj distributore shumice per shperndarjen e librit
 32. I, ofroj bashkepunim ne gazeta ose revista
 33. AL, Tiranë ofroj LICENSE per ndertim
 34. AL, Tiranë kërkoj farmaciste si partnere biznesi
 35. AL, Tiranë kërkoj te jap liçencen per ndertime objektesh
 36. AL, Tiranë Inxhinier ndertimi me liçensë, ben projekte, vizatime, vlerësime teknike
 37. AL, Tiranë FIRME NDERTIMI, japim liçensën, kundrejt një pagese
 38. AL, Tiranë kërkoj partnere biznesi per ngritjen e nje real estate
 39. AL, Tiranë shes aktivitetin e nje internet Caffe.
 40. AL, Tiranë kërkoj partner biznesi ne manaxhimin e shitjes se sallamit
 41. AL, Tiranë shes aktiviteti i nje bar kafeje tek liceu
 42. KS, Gjakovë kërkoj partner biznesi
 43. AL, kërkoj distributore te konstruksioneve metalike
 44. I, ndermjetsim me fabrikat ne Itali
 45. AL, Shkodër kërkoj studio manaxhimi
 46. AL, Tiranë kërkoj partner biznesi per ngritjen e nje pallati
 47. AL, Tiranë ofroj Mundesi lidhje Interneti per sallat e Basteve
 48. AL, Tiranë shes shtypshkronje
 49. AL, Vlorë njoftim partner biznesi
 50. KS, Vushtri shes banesa dhe lokale afariste