Shes libra Filozofie t Bachelorit, pr studentt ose jo studentt.
Librat ofrohen t gjith me gjysmn e mimit real. Librat jan t mirmbajtur dhe pa shnime.
Mund t blihen ve e ve ose t gjith.

-Aristoteli "Politika"; Plejad; 300 lek.
-Parasokratikt (tekste dhe doksografi); Plejad; 300 lek
-Thoma D'Aquini "Mbi Njeriun" (Summa theologica); Plejad; 350 lek
-Niccolo Machiavelli "Princi", (politika dhe kodi moral); UEGEN; 250 lek
-Jean-Pierre Vernant "Origjina e mendimit grek; Dituria; 200 lek
-Samuel Enoch Stumpf "Filozofia" (historia & problemet); Toena, 600 lek.
-Vasil Premi "Ah ky Esenini"; ISBN; 200 lek
-Agron Gani "Shekulli XIX" 2 (leksione t shkruara); 300 lek
-Ferit F. Baa "Hartimi dhe punimi i nj shkrimi"; EMAL; 250 lek
-Ferit F. Baa "Hartimi i nj teme diplome" (n ndihm t studentve); Globus R; 400 lek
-Ferit F. Baa "Shqipria dhe organizatat ndrkombtare"; Globus R.; 400 lek
-Gjergj Sinani "Filozofia e historis"; SHBLU; 400 lek
-Gjergj Sinani "Nocione t fenomenologjis" SHBLU; 80 lek
-Adriana Anxhaku "Filozofi bashkkohore 1"; Botime afrdita; 500 lek
-Charles dhe Barbara Jelavich "Themelimi i shteteve kombtare t ballkanit 1804-1902; 450 lek

Gjithashtu disponoj edhe fotokopje librash, pjessh pr seminare etj.

Cel. : 0699902197

WhatsApp