Shes gomone 3.8 metra, motorr Evinrude 20 hp, kapaciteti bartes max 6 persona, ne gjendje shume te mire. Gomonia disponon te gjithe pajisjet perkatese : timon, leve marshesh/gazi, lopata, jelek shpetimi etj. Eshte e cmontueshme plotesisht dhe mund te transportohet me makine. Gomonia ka ardhur nga Italia dhe eshte me dokumentacion te rregullt.

Cel. : 0692620197