Te dhenat teknike gjatesia 6m,gjersia 2.30m,disponon nje dhome,dush,banjo portative,aspirim,2 bateri 80Am,ndricimi led i jashtem,motori suzuky 115 hp 4t,dispon dhe karel ELEBI.Mjeti eshte me dokumentacion te regullt.

Tel. : 0683901111

Cel. : 0675336535