*-Kompania Jone Operon Prej Vitesh Ne Fushen E Sherbimeve Te Pastrimit Dhe Te Mirmabajtjen E Ambienteve Te Ndryshme.<br>
<br>
<u>Forca Jone Qendron:</u><br>
*-Ne Raportin E Shkelqyer Cilesi-Cmim.<br>
*-Ne Stafin E Kualifikuar Dhe Te Besushem.<br>
*-Ne Korrektesine Qe Na Karaktreizon<br>
<br>
Cilesi Keto Qe,kur nderthuren Me Paisjet Me Te Mira Dhe Produktet E Pershtatshme Per Te Kryer Cfardo Lloj Pune, Na Bejne Te Kemi Rezultate Te Shkelqyera.<br>
*-Pastrojme Dhe Lajme Mokete ,tapete,kolltuqe,divane.sherbejme Ne Banese, Ne Biznesin Tuaj,apo Zyren Tuaj.<br>
*-Pastrime Civile Dhe Industriale.pastrojme Ambiente Si Shkolla Kopshte Qendra Tregtare,zyra Klinika Etj.<br>
*-Pastrime Xhamash Dhe Vetratash Ne Lartesi Dhe Sasi Te Konsiderueshme.<br>
*-Pastrim I Kuzhinave Te Restoranteve.<br>
*-Trajtime Te Ndryshme Te Dyshemeve:koto,mermer,gres,porcelan,qeramik,dru Etje.<br>
*-Zhvillojme Edhe Pune Te Tilla Si:<br>
*-Restaurime Te Ambienteve Te Brendshme ,lyerje, Patinime,ndarje Me Gips Etje.<br>
*-Riponstruksion Komplet I Tualetit.<br>
*-Pastrimi Apartamentit Te Sapo Perfunduar.<br>
*-Nderhyrje Urgjente Hidraulike E Elektrike.<br>
*-Kopshtari Dhe Sherbimete Ndryshme.<br>
*-Rregullim Paisjesh Elektroshtepiake Lavatrice,Frigorifer , Soba Etjer.<br>
*-Instalime Paisjesh Industriale,Kondicionim Aspirim Etjer.