View Profile: Beni - www.rezim.eu
Albacall

Kliko

Kliko
Kliko
xxxmember : Unregistered
pronari :
pronarig :
une jam : 0
threadid :
nav-xxxmember :
nav-pronari :
nav-une jam : 0
nav-threadid :
Tab Content
No Recent Activity
About Beni
Shteti:
Gjermani
Qyteti:
Mnchen
Adresa:
Flemischweg 5 a
Kodi postal:
80689
Celular/Mobil:
+491728964103
Fax:
+498976991427
Emri i Subjektit:
Njoftime.com & Market Consulting
Rubrika/fusha e aktivitetit:
Marketing
Specifikat/Specializimi:
studim tregu dhe targeting, konsulence ne projektim dhe zbatimin e fushatave publicitare, pervoje disa vjecare ne direkt dhe on-line marketing, social-marketing Facebook, google ads
NIPT:
K91513008E

Signature

Edit Value


Ing. Arben Moko
Njoftime.com & Market Consulting
Flemischweg 5 a
D-80689 Mnchen Deutschland
Cel. 0049 172 89 64 103
Tel 0049 89 42 00 13 46
Fax 0049 89 76 99 14 27
Email: stafi@njoftime.com
MSN: njoftime@hotmail.de
Skype: beni_njoftime.com
www.njoftime.com
Home Page
http://www.njoftime.com
Total Posts
1
xxxxxx