Trinity.al
13.02.2017, 11:48
http://www.njoftime.com/images/biznesi/trinity_coverd.jpg (http://trinity.al/)
Kerkoj te punesohem si asistente zyre ne agjensi te ndryshme apo edhe mesuese anglishteje
Me poshte kriteret qe ofroj:
· Mosha -> 26 vjec
· Arsimi -> i larte, mesuesi per gjuhen angleze
· Gjuha e huaj -> Anglisht ( shume mire), Italisht ( shume mire)
· Kam aftesi shume te mira kompjuterike
· Eksperienca -> Kam punuar disa vjet ne kompani italiane si data entry dhe sherbim klienti dhe kam ushtruar privatisht profesionin e mesueses ne gjuhen angleze.
Sherbimet qe ofroj -> asistence, sekretari apo edhe mesuese e gjuhes angleze
· Disponibiliteti -> full time ( paradite)
· Zona ku ofroj sherbimin -> Tirane
Info te tjera : Kam ushtruar profesionin tim si mesuese e gjuhes angleze per nje grup studentash pasi jam diplomuar per anglisht.
Kam punuar edhe ne kompani te ndryshme italiane ne pozicione te ndryshme : sherbim klienti apo hedhje te dhenash.
Jam korrekte e pergjegjshme dhe ambicioze dhe kerkoj nje pune me kohe te plote.
Te interesuarit e profilit tim profesional mund te kontaktojne agjensine Trinity ne 0672009060 (tel:0672009060)
Kerkoj te punesohem si asistente zyre ne agjensi te ndryshme apo edhe mesuese anglishteje
Me poshte kriteret qe ofroj:
· Mosha -> 26 vjec
· Arsimi -> i larte, mesuesi per gjuhen angleze
· Gjuha e huaj -> Anglisht ( shume mire), Italisht ( shume mire)
· Kam aftesi shume te mira kompjuterike
· Eksperienca -> Kam punuar disa vjet ne kompani italiane si data entry dhe sherbim klienti dhe kam ushtruar privatisht profesionin e mesueses ne gjuhen angleze.
Sherbimet qe ofroj -> asistence, sekretari apo edhe mesuese e gjuhes angleze
· Disponibiliteti -> full time ( paradite)
· Zona ku ofroj sherbimin -> Tirane
Info te tjera : Kam ushtruar profesionin tim si mesuese e gjuhes angleze per nje grup studentash pasi jam diplomuar per anglisht.
Kam punuar edhe ne kompani te ndryshme italiane ne pozicione te ndryshme : sherbim klienti apo hedhje te dhenash.
Jam korrekte e pergjegjshme dhe ambicioze dhe kerkoj nje pune me kohe te plote.
Te interesuarit e profilit tim profesional mund te kontaktojne agjensine Trinity ne 0672009060 (tel:0672009060)