PDA

View Full Version : Bota e femravePages : [1] 2

 1. “Dhënësit” dhe “Mbledhësit” e kredive të këqia…
 2. Kompanitë që “nuk vënë gjumë në sy”…
 3. Masakra e referencave….
 4. Aleksa në kërkim të një pune ….
 5. Njeriu Ëndërr…
 6. Tre ditë para intervistës…
 7. Skllevër dhe Vandalë…
 8. Aleksa në intervistë…
 9. Rrugëtim i pandalshëm…
 10. Lavoro, lavoro, lavoro e nessun pagamento...
 11. Snakes in suits…
 12. Seks në detyrë…
 13. E hekurt…por e ëmbël…
 14. Mënyra të reja drejt punësimit…
 15. Skllavja Izaura…
 16. A Diplomojnë Profesionistë Universitetet Shqiptare?
 17. Granada “* la mode”….
 18. Dead alive…
 19. “Momet” e tregut të punësimit…
 20. Muharremja te ushtari i panjohur…
 21. Paragjykimi i kandidatëve…
 22. After-sex solutions…
 23. Konsulenca e karrierës
 24. Shërbimi "Headhunting" në Shqipëri !?
 25. Ç’punësimi i kompanive të punësimit…
 26. Mosdeklarimi i pagës dhe PO-të e dhimbshme....
 27. Mirë me qenë Shqiptar?!
 28. Fillim-Karriera e të Sapo-diplomuarëve?!
 29. Zgjedhja e Degës së Duhur për në Universitet..
 30. Si të planifikosh një Koktej Party?
 31. Me çfarë duhet ti ushqejmë meshkujt?
 32. Sallatë me spinaq dhe mollë
 33. Cilat janë gabimet femërore në menaxhimin e financave personale?
 34. Kujdes nga shopping me shoqet!
 35. 10 gjërat që tërheqin menjëherë vëmendjen e burrave
 36. 5 rregulla për një pastrim të shpejtë të shtëpisë
 37. Si të menaxhojmë financat familjare?
 38. Si të zgjedhësh parfumin e duhur
 39. Si të zgjedhësh veshjen ideale për raste të ndryshme
 40. Kravata si aksesor femëror
 41. Sapun Handmade - Master Klasë
 42. Pse ai nuk do të martohet?
 43. 6 dietat më të rrezikshme për shëndetin
 44. Lista e blerjeve për të porsalindurin
 45. 6 maska bukurie Bio për lëkurën
 46. 5 rregulla si të sillesh në një mbrëmje pune
 47. 5 këshilla të arta për ekuilibrin midis familjes dhe karrierës
 48. Pse kemi frikë të ndërrojmë punën?
 49. 8 ide dhuratash për ditën e 8 Marsit
 50. 7 zakone (jo dhe aq) të mira